Giriş Kayıt
Jeff Charbonneau

Jeff Charbonneau


Müzisyen

Jeff Charbonneau, müzisyen.

Gizli Dosyalar (1993), 24 (2001), Genç Ve Heyecanlı (1993), Tibet'te Yedi Yıl (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Carbonneau | Jeff Charbenneau | Jeff Charbone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 6.7 7,284
2016 Aksiyon Müzik 6.2 8,672
2014 Aksiyon Müzik 8.4 40,280
2012 Dram Müzik 7.2 9,562
2011 Suç Müzik 8.4 270,262
2008 Aksiyon Müzik 7.5 25,036

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Müzik 5.9 84,122

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Müzik 6.4 420
2006 Suç Müzik 7.1 10,637
2004 Aksiyon Müzik 6.5 3,012
2003 Dram Müzik 6.0 1,300
2002 Dram Müzik 7.5 536
2001 Aksiyon Müzik 8.4 160,566
2001 Dram Müzik 7.5 4,471

Aklım Sende
2000 Komedi Müzik 5.7 1,635

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Müzik 7.2 912
1999 Dram Müzik 6.3 6,286

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Müzik 7.0 93,731

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Müzik 5.6 18,994
1998 Biyografi Müzik 7.0 317
1998 Komedi Müzik 5.8 5,646

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Müzik 7.0 108,968
1997 Dram Müzik 6.8 220

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Müzik 3.2 22,551
1996 Suç Müzik 8.1 8,774
1995 Macera Müzik 5.0 1,209
1994 Aksiyon Müzik 4.9 1,299

Gizli Dosyalar
1993 Dram Müzik 8.7 177,400

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Müzik 7.7 142,541

Silahların Günü
1993 Aksiyon Müzik 5.2 2,956

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Müzik 6.1 148

Şifreciler
1992 Komedi Müzik 7.1 48,061
1992 Komedi Müzik 5.4 5,536

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Müzik 6.6 11,055

Dün Gece
1988 Komedi Müzik 6.4 2,155
1988 Komedi Müzik 7.0 17,910
1988 Komedi Müzik 5.7 3,519

Büyük Tuzak
1987 Suç Müzik 7.8 1,716

21. Cadde
1987 Suç Müzik 7.3 9,600
1986 Komedi Müzik 6.8 13,069
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018