Giriş Kayıt
Jeff Charbonneau

Jeff Charbonneau


Müzisyen

Jeff Charbonneau, müzisyen.

Gizli Dosyalar (1993), 24 (2001), Genç Ve Heyecanlı (1993), Tibet'te Yedi Yıl (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Carbonneau | Jeff Charbenneau | Jeff Charbone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 6.7 7,461
2016 Aksiyon Müzik 6.2 8,757
2014 Aksiyon Müzik 8.4 40,473
2012 Dram Müzik 7.2 9,590
2011 Suç Müzik 8.3 271,721
2008 Aksiyon Müzik 7.5 25,181

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Müzik 5.9 84,482

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Müzik 6.4 422
2006 Suç Müzik 7.1 10,662
2004 Aksiyon Müzik 6.5 3,038
2003 Dram Müzik 6.0 1,303
2002 Dram Müzik 7.5 538
2001 Aksiyon Müzik 8.4 161,107
2001 Dram Müzik 7.4 4,530

Aklım Sende
2000 Komedi Müzik 5.7 1,652

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Müzik 7.2 917
1999 Dram Müzik 6.3 6,334

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Müzik 7.0 94,161

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Müzik 5.6 19,088
1998 Biyografi Müzik 7.0 320
1998 Komedi Müzik 5.8 5,700

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Müzik 7.0 109,842
1997 Dram Müzik 6.8 221

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Müzik 3.2 22,687
1996 Suç Müzik 8.1 8,862
1995 Macera Müzik 5.1 1,272
1994 Aksiyon Müzik 5.0 1,434

Gizli Dosyalar
1993 Dram Müzik 8.7 178,627

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Müzik 7.7 143,511

Silahların Günü
1993 Aksiyon Müzik 5.2 3,005

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Müzik 6.0 149

Şifreciler
1992 Komedi Müzik 7.1 48,357
1992 Komedi Müzik 5.5 6,288

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Müzik 6.6 11,147

Dün Gece
1988 Komedi Müzik 6.4 2,181
1988 Komedi Müzik 7.0 17,999
1988 Komedi Müzik 5.7 3,543

Büyük Tuzak
1987 Suç Müzik 7.8 1,738

21. Cadde
1987 Suç Müzik 7.3 9,672
1986 Komedi Müzik 6.8 13,169
Film Altyazıları
Roma (4,984) The House with a Clock in Its Walls (3,914) Venom (3,433) First Man (2,521) A Simple Favor (2,017) Lukas (1,401) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,301) Bird Box (1,265) Backtrace (1,255) The Predator (1,062)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018