Giriş Kayıt
Alex Chapple

Alex Chapple


Yönetmen, Yapımcı

Dundas, Ontario, Canada, Dundas, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı.

Yıldız Geçidi: Evren (2009), Blue Bloods (2010), Queer as Folk (2000), Blade: The Series (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dundas, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Dundas, Ontario, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 29,034
2012 Suç Yönetmen 7.9 90,698
2010 Suç Yönetmen 7.5 27,447
2010 Suç Yönetmen 6.7 2,062

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Yönetmen 7.7 43,585
2009 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.2 352
2009 Macera Yönetmen 6.9 2,227
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,384
2006 Aksiyon Yönetmen 6.5 4,646
2005 Komedi Yönetmen 7.9 127,216
2003 Suç Yönetmen 6.0 119
2002 Suç Yönetmen 6.0 393
2001 Suç Yönetmen 7.4 20,328
2000 Dram Yönetmen 8.3 17,162
1999 Suç Yönetmen 8.0 64,678
1996 Dram Yönetmen 8.4 375
1990 Suç Yönetmen 7.7 28,329
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018