Giriş Kayıt
Alex Chapple

Alex Chapple


Yönetmen, Yapımcı

Dundas, Ontario, Canada, Dundas, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı.

Yıldız Geçidi: Evren (2009), Blue Bloods (2010), Queer as Folk (2000), Blade: The Series (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dundas, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Dundas, Ontario, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 28,439
2012 Suç Yönetmen 7.9 89,517
2010 Suç Yönetmen 7.5 26,953
2010 Suç Yönetmen 6.7 1,947

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Yönetmen 7.7 43,328
2009 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
   
2009 Macera Yönetmen    
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,341
2006 Aksiyon Yönetmen 6.5 4,486
2005 Komedi Yönetmen 7.9 126,515
2003 Suç Yönetmen 5.8 116
2002 Suç Yönetmen    
2001 Suç Yönetmen 7.4 20,170
2000 Dram Yönetmen 8.3 17,060
1999 Suç Yönetmen 8.0 63,439
1996 Dram Yönetmen 8.1 288
1990 Suç Yönetmen 7.7 28,078
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018