Giriş Kayıt
Joseph Chapman

Joseph Chapman


Oyuncu

Joseph Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Yetişkin Çeşitli 7.9 3,314
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,376

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 153,795

Erkek Severse
1994 Dram Çeşitli 6.6 18,862

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Çeşitli 5.6 2,993
1991 Dram Çeşitli 5.4 1,022

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 57,413
1991 Aksiyon Çeşitli 5.8 7,826
1990 Komedi Oyuncu 4.3 6,982
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,911
1988 Macera Oyuncu 3.4 9,452

Tutku Suçları
1984 Dram Oyuncu 6.3 5,714
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,679
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,761
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,782
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019