Giriş Kayıt
Freddye Chapman

Freddye Chapman


Oyuncu, Yapımcı

Freddye Chapman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Freddy Chapman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yapımcı 7.2 441
1987 Dram Oyuncu 6.0 200

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,263
1983 Komedi Oyuncu 5.7 2,173
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,097

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,552
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018