Giriş Kayıt
Freddye Chapman

Freddye Chapman


Oyuncu, Yapımcı

Freddye Chapman, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Freddy Chapman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yapımcı 7.2 429
1987 Dram Oyuncu    

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,100
1983 Komedi Oyuncu 5.7 1,979
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,026

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,480
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,214
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018