Giriş Kayıt
Lloyd Chao

Lloyd Chao


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Lloyd Chao, yapım yöneticisi, yapımcı.

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu (1991), Süper Polis 3 (1992), Bir Zamanlar Çinde (1991), Tanrının Zırhı (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 5.8 222
2010 Komedi Çeşitli 4.9 172
2010 Komedi Çeşitli 4.5 98
2010 Komedi Çeşitli 5.7 402
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 372
2009 Dram 5.6 771

Dikkat Şehvet
2007 Dram Yapımcı 7.6 34,234

Suç öyküsü
1993 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 5,059

Müthiş Dedektif
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 8,805

Süper Polis 3
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 17,421

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.5 8,255

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 10,016

Bir Zamanlar Çinde
1991 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 15,774

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 16,622

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 7,997

Tanrının Zırhı
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.1 15,486

Korkusuz
1985 Aksiyon Çeşitli 5.7 3,495
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019