Giriş Kayıt
Unicorn Chan

Unicorn Chan


Oyuncu, Dublör

Yun-chung Chan, oyuncu, dublör.

Ejder'in Yolu (1972) yapımıyla biliniyor.

Unicorn Chan, 31 Mart 1987 tarihinde (17 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yun-chung Chan
Ölüm Tarihi: 31 Mart 1987
Diğer Bir İsmi: Siu Kee Lun | Unicon | Unicorn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Oyuncu 2.6 13
1976 Biyografi Oyuncu 5.4 341
1973 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.9 442
1973 Aksiyon Oyuncu 6.8 89

Ejder'in Yolu
1972 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Çeşitli
7.3 28,565
1972 Aksiyon Oyuncu 7.1 121
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 33
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 55

The Young Avenger
1972 Aksiyon Oyuncu 6.4 34
1972 Aksiyon Oyuncu 6.4 57

Öfkenin Yumruğu
1972 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.4 22,784
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 66

Beş Kardeş
1970 Aksiyon Oyuncu 6.6 150
1970 Oyuncu 6.5 45

Saf Cesaret
1969 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 40
1969 Oyuncu 6.8 42
1968 Oyuncu 7.0 49

The Jade Raksha
1968 Aksiyon Oyuncu 6.8 65
1968 Macera Oyuncu 6.3 46
1967 Macera Oyuncu 6.9 23
1965 Macera Oyuncu 6.5 76
1953 Komedi Oyuncu 6.3 22
1946 Dram Oyuncu 7.5 53
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019