Giriş Kayıt
Michael Paul Chan

Michael Paul Chan (68)


Oyuncu

Michael Paul Chan, 26 Haziran 1950 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Büyük Suçlar Şubesi (2012), Once in the Life (2000), Galaxis (1995), (1985) Define Adası (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1950
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael P. Chan | Michael Chan | Mike Chan
Burcu: Yengeç
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 7.6 5,917

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,701
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,254
2005 55 Dram Oyuncu 6.0 1,367
2005 Suç Oyuncu 7.6 21,061
2003 Komedi Oyuncu 8.8 254,870

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,669
2003 53 Komedi Oyuncu 5.5 4,272

Casus Oyunu
2001 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 135,336

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Oyuncu 5.8 29,406
2001 51 Gerilim Oyuncu 4.1 2,454
2000 50 Suç Oyuncu 5.3 639

Köstebek
1999 49 Biyografi Oyuncu 7.9 149,404
1999 49 Gizem Oyuncu 5.0 5,106
1999 49 Komedi Oyuncu 5.8 2,552

Kaçakların Peşinde
1998 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 88,794

Batman ve Robin
1997 47 Aksiyon Oyuncu 3.7 217,632
1996 46 Dram Oyuncu 5.7 141
1995 45 Suç Oyuncu 5.8 1,281

Batman Daima
1995 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 219,728
1995 45 Aksiyon Oyuncu 2.8 687
1994 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 94,771

Cennet Ve Yeryüzü
1993 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,271
1993 43 Dram Oyuncu 7.6 14,043
1993 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,867

Sonun Başlangıcı
1993 43 Dram Oyuncu 7.6 155,419
1992 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,558
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,738
1987 Suç Oyuncu 6.4 2,083
1987 Dram Oyuncu 6.2 720
1986 Macera Oyuncu 6.4 724
1986 36 Suç Oyuncu 5.6 4,069

Define Adası
1985 35 Macera Oyuncu 7.8 216,405

Kaçış
1984 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,475
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,821
1981 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 21,461
1973 Oyuncu 7.5 683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019