Giriş Kayıt
Koon-Chung Chan

Koon-Chung Chan


Senarist, Oyuncu

Koon-Chung Chan, senarist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: John Koon-Chung Chan | John Koon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Oyuncu 7.1 260
1989 Aksiyon Oyuncu 4.3 302
1989 Aksiyon Senarist 7.1 311
1988 Komedi Senarist 6.2 20
1985 Dram Oyuncu
6.7 83
1985 Komedi Oyuncu 5.6 45
1985 Senarist
Çeşitli
6.5 54
1984 Aksiyon Senarist 6.8 565
1982 Dram Senarist 6.8 250
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019