Giriş Kayıt
Betty Chan

Betty Chan


Yapımcı, Casting

Betty Chan, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Yapımcı 3.8 63
1989 Aksiyon Yapımcı 2.4 461
1988 Aksiyon Yapımcı 3.9 11
1986 Suç Yapımcı 4.7 21

Korkusuz
1985 Aksiyon Casting 5.7 3,424
1982 Aksiyon Yapımcı 6.3 25
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018