Giriş Kayıt
Matthew Chamberlain

Matthew Chamberlain


Oyuncu

Matthew Chamberlain, oyuncu.

(2006) Kara Koyun (2006), (2004) Baba Ocağı (2004), (2009) Sihirli Volkan (2009), (1992) Shortland Street (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Chamberlain | Matt Chanberlain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.0 118
2014 Dram Oyuncu 6.5 33
2010 Dram Oyuncu 6.6 206

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 202,732
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,031,306

Sihirli Volkan
2009 Macera Oyuncu 4.9 1,941

Kara Koyun
2006 Komedi Oyuncu 5.8 37,374

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Oyuncu 4.7 691
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 363,006
2004 Komedi 0 8.5 150,720

Baba Ocağı
2004 Gizem Oyuncu 7.6 6,930
2002 Gerilim Oyuncu 5.3 341

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Oyuncu 7.1 76,204

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 37,635

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 24,885
1992 Dram Oyuncu 5.0 786
1991 Animasyon Oyuncu 8.2 205
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019