Giriş Kayıt
Sarah Chadwick

Sarah Chadwick (58)


Oyuncu

Sarah Chadwick, 11 Ağustos 1960 doğumlu oyuncu.

Priscilla Çöller Kraliçesi (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1960
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 52 Dram Oyuncu 4.9 224
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,567
2006 Dram Oyuncu 5.7 113
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,003

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 34 Komedi Oyuncu 7.5 43,199
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 742
1993 33 Gerilim Oyuncu 5.3 348
1989 Dram Oyuncu 7.1 98

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,069
1981 Dram Oyuncu 6.8 370
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019