Giriş Kayıt
Valentina Cervi

Valentina Cervi (42)


Oyuncu

Valentina Cervi, 13 Nisan 1976 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Stefano Mordini ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

James Dean (2001), Artemisia (1997), The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003), Rien sur Robert (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Nisan 1976
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Koç
Boyu: 1.7 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Dram Oyuncu 6.5 81
2017 41 Komedi Oyuncu 4.2 50
2017 41 Macera Oyuncu 6.7 17
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 10,902
2016 40 Dram Oyuncu 7.5 76
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 24
2013 37 Komedi Oyuncu 5.7 318
2012 36 Komedi Oyuncu 6.0 141
2011 35 Dram Oyuncu 7.4 73,817
2011 Dram Oyuncu 7.8 5,266
2011 35 Suç Oyuncu 7.9 2,791
2008 Dram Oyuncu 6.4 25
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,414
2008 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 16,989
2008 32 Dram Oyuncu 5.9 153
2008 32 Dram Oyuncu 6.2 81
2008 Aksiyon Oyuncu 8.4 7
2007 31 Tarihi Oyuncu 6.7 31

Savaş ve Barış
2007 Dram Oyuncu 7.3 1,726
2004 28 Gerilim Oyuncu 4.8 258
2003 27 Macera Oyuncu 6.8 1,032
2003 27 Dram Oyuncu 7.3 303
2003 27 Komedi Oyuncu 6.5 199
2002 26 Komedi Oyuncu 6.4 290
2001 25 Biyografi Oyuncu 7.4 4,757
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 230
1999 23 Komedi Oyuncu 6.4 142
1999 23 Komedi Oyuncu 6.4 917
1998 22 Komedi Oyuncu 6.4 194
1997 21 Biyografi Oyuncu 6.8 1,900

Bir Kadının Portresi
1996 20 Dram Oyuncu 6.3 9,867

Sadece Sen
1994 18 Komedi Çeşitli 6.5 17,998
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019