Giriş Kayıt
Shamaine Buencamino

Shamaine Buencamino


Oyuncu

Shamaine Buencamino, oyuncu.

Niño (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sharmaine Buencamino | Shamaine Centenera | Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Oyuncu 7.7 118
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 459
2016 Romantik Oyuncu 6.7 239
2016 Dram Oyuncu 7.4 867
2016 Komedi Oyuncu 6.7 77
2015 Dram Oyuncu 8.2 9
2014 Komedi Oyuncu 7.6 98
2013 Dram Oyuncu 7.9 36
2013 Korku Oyuncu 5.9 190
2012 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.3 53
2010 Romantik Oyuncu 6.5 91
2009 Komedi Oyuncu 6.2 155
2008 Suç Oyuncu 6.7 307
2007 Dram Oyuncu 7.5 598
1989 Aksiyon Çeşitli 7.1 2,107
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018