Giriş Kayıt
Shamaine Buencamino

Shamaine Buencamino


Oyuncu

Shamaine Buencamino, oyuncu.

Niño (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sharmaine Buencamino | Shamaine Centenera | Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.6 24
2017 Oyuncu 7.6 119
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 459
2016 Romantik Oyuncu 6.8 254
2016 Dram Oyuncu 7.4 895
2016 Komedi Oyuncu 6.7 77
2015 Dram Oyuncu 8.3 12
2014 Komedi Oyuncu 7.6 99
2013 Dram Oyuncu 8.0 37
2013 Korku Oyuncu 5.9 191
2012 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.3 53
2010 Romantik Oyuncu 6.5 91
2009 Komedi Oyuncu 6.2 155
2008 Suç Oyuncu 6.7 312
2007 Dram Oyuncu 7.5 605
1989 Aksiyon Çeşitli 7.0 2,204
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018