Giriş Kayıt
Mark Cendrowski

Mark Cendrowski


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Mark Cendrowski, yönetmen, yönetmen asistanı.

The Big Bang Theory (2007), The King Of Queens 2 (1998), Rules of Engagement (2007), Jim'e Göre (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.5 2,359
2016 Komedi Yönetmen 7.0 19,534
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,461
2015 Komedi Yönetmen 6.4 7,521
2013 Komedi Yönetmen 5.5 6,037
2012 Komedi Yönetmen 6.2 1,939
2012 Komedi Yönetmen 7.1 7,393

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 12,415
2008 Komedi Yönetmen 6.3 774
2007 Komedi Yönetmen 8.2 611,530
2007 Komedi Yönetmen 7.3 29,293

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.9 24,519
2006 Komedi Yönetmen 5.4 299
2006 Komedi Yönetmen 4.9 32,423
2002 Komedi Yönetmen 7.1 22,171
2002 Komedi Yönetmen 6.8 9,072
2002 Komedi Yönetmen    

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 31,559

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.3 67,408
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
   
1996 Komedi Yönetmen 6.6 28,336
1987 Komedi Çeşitli 6.7 47,009
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,397) The Sinner (2,164) La Casa de Papel (1,454) Castle Rock (1,437) Shameless (1,419) A Discovery of Witches (1,355) Bodyguard (1,323) Suits (1,315) The 100 (1,266) Fear the Walking Dead (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018