Giriş Kayıt
Mark Cendrowski

Mark Cendrowski


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Mark Cendrowski, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

The Big Bang Theory (2007), The King Of Queens 2 (1998), Rules of Engagement (2007), Waverly Büyücüleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen 5.2 404
2021 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.8 830
2018 Komedi Yönetmen 6.5 7,836
2017 Komedi Yönetmen 6.5 3,281
2016 Komedi Yönetmen 6.7 27,888
2015 Komedi Yönetmen 5.7 4,157
2015 Komedi Yönetmen 6.3 9,132
2013 Komedi Yönetmen 5.4 6,884
2012 Komedi Yönetmen 6.2 2,228
2012 Komedi Yönetmen 7.1 8,420

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 19,395
2008 Komedi Yönetmen 6.1 923
2007 Komedi Yönetmen 8.2 807,355
2007 Komedi Yönetmen 7.3 33,977

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.9 34,669
2006 Komedi Yönetmen 5.3 664
2006 Komedi Yönetmen 5.2 40,809
2002 Komedi Yönetmen 7.0 25,923
2002 Komedi Yönetmen 6.8 12,235
2002 Komedi Yönetmen 6.1 2,130

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.5 36,620
2001 Komedi Yönetmen 7.1 2,373

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.4 83,063
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.2 1,586
1996 Komedi Yönetmen 6.7 39,616
1987 Komedi Çeşitli 6.7 59,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022