Giriş Kayıt
Mark Cendrowski

Mark Cendrowski


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Mark Cendrowski, yönetmen, yönetmen asistanı.

The Big Bang Theory (2007), The King Of Queens 2 (1998), Rules of Engagement (2007), Jim'e Göre (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 5.8 1,805
2017 Komedi Yönetmen 6.5 2,496
2016 Komedi Yönetmen 6.9 20,771
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,551
2015 Komedi Yönetmen 6.4 7,664
2013 Komedi Yönetmen 5.5 6,486
2012 Komedi Yönetmen 6.2 2,067
2012 Komedi Yönetmen 7.1 7,719

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 12,789
2008 Komedi Yönetmen 6.2 827
2007 Komedi Yönetmen 8.2 627,493
2007 Komedi Yönetmen 7.3 29,575

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.9 25,046
2006 Komedi Yönetmen 5.3 308
2006 Komedi Yönetmen 5.0 32,957
2002 Komedi Yönetmen 7.1 22,386
2002 Komedi Yönetmen 6.8 9,209
2002 Komedi Yönetmen 6.2 1,721

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 31,836

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.3 68,335
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.5 1,101
1996 Komedi Yönetmen 6.7 30,142
1987 Komedi Çeşitli 6.7 47,821
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,087) Bohemian Rhapsody (3,961) A Star Is Born (3,857) IO (2,163) Close (1,958) Suspiria (1,895) The Girl in the Spider's Web (1,525) Keepers (1,360) Venom (1,168) Museo (1,144)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,866) True Detective (7,627) The Punisher (3,316) Luther (3,261) The Flash (2,388) The Big Bang Theory (2,130) The Blacklist (1,686) Supernatural (1,653) Project Blue Book (1,540) Black Mirror (1,361)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019