Giriş Kayıt
Fede Celada

Fede Celada (50)


Oyuncu

Fede Celada, 29 Ağustos 1968 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Los hombres de Paco (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Federico Celada | Federico Celaya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.4 101

Ölüm Şarkısı
2006 38 Gizem Oyuncu 5.8 3,598
2006 Komedi Oyuncu 6.9 196
2005 Oyuncu 7.0 1,680
2003 Oyuncu 7.4 3,033
2002 34 Komedi Oyuncu 5.6 403
2002 Komedi Oyuncu 2.3 321
2001 33 Macera Oyuncu 6.6 652
2000 Oyuncu 5.6 579
1999 Oyuncu 6.0 274
1999 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,906
1998 Komedi Oyuncu 3.6 9
1997 Komedi Oyuncu 4.8 302
1996 Komedi Oyuncu 4.7 118
1996 Oyuncu 5.1 18
1994 Komedi Oyuncu 6.2 363
1994 Komedi Oyuncu 4.3 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019