Giriş Kayıt
Frank Ceglia

Frank Ceglia


Özel Efekt, Dublör, Oyuncu

Frank Ceglia, Özel efekt, dublör, oyuncu.

Büyük Kaçış (2005), Salak İle Avanak (1994), Çığlık (1996), Revenge (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt 5.8 4,276
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.1 251
2016 Aksiyon Özel Efekt 3.5 302
2015 Komedi Özel Efekt 7.9 1,565
2015 Suç Özel Efekt 6.6 6,225
2014 Aksiyon Özel Efekt 4.9 47
2014 Komedi Özel Efekt 6.8 2,774

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.1 57,666
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.0 166
2014 Komedi Özel Efekt 8.1 19,858
2014 Komedi Özel Efekt 7.8 853
2014 Korku Özel Efekt 4.0 304
2013 Komedi Özel Efekt 7.8 7,130
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.2 728
2013 Komedi Özel Efekt 6.6 127
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.4 2,360
2012 Korku Özel Efekt 6.7 65
2011 Game-Show Özel Efekt 8.2 5,693
2011 Suç Özel Efekt 7.3 14,047
2011 Dram Özel Efekt 7.9 106,212
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.8 266
2010 Dram Özel Efekt 7.1 727
2010 Aksiyon Özel Efekt 7.0 3,083

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Özel Efekt 5.2 26,640

Koleksiyoncu
2009 Korku Özel Efekt 6.4 51,525

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.9 39,814
2009 Gerilim Özel Efekt 4.8 953

Son Kaçış
2009 Aksiyon Özel Efekt 8.0 21,793

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Özel Efekt 5.3 1,973

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 170,585

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Özel Efekt 5.6 35,381

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 34,705

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Özel Efekt 6.0 21,579
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.9 704

Denizci
2006 Aksiyon Özel Efekt 4.7 30,406

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Özel Efekt 5.6 5,795

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Özel Efekt 8.4 420,365

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Özel Efekt 5.5 50,914
2004 Macera Özel Efekt 4.8 151

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Özel Efekt 7.0 24,497

Takıldım Sana
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 48,358
2003 Suç Özel Efekt 7.6 21,855
2003 Dram Özel Efekt 8.1 137
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 4,110

Kızıl Ejder
2002 Suç Özel Efekt 7.2 227,926

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 48,947

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 95,562
2002 Suç Özel Efekt 8.7 64,642

Sınırları Aşınca
2001 Dram Özel Efekt 4.2 592

Çılgın Güzel
2001 Dram Özel Efekt 6.5 22,789
2001 Komedi Özel Efekt 6.6 3,856

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Özel Efekt 5.9 2,862

Öğretmen
1999 Komedi Özel Efekt 5.3 18,647
1999 Komedi Dublör
Özel Efekt
4.2 2,106
1998 Korku Özel Efekt
Oyuncu
3.2 1,856
1998 Biyografi Özel Efekt 6.5 1,780

Hayaletler
1998 Korku Özel Efekt 5.4 18,095

Çığlık
1996 Korku Özel Efekt 7.2 256,428

Leprikon 4: Uzayda
1996 Komedi Özel Efekt 3.5 5,544
1996 Dram Özel Efekt 6.0 404
1996 Aksiyon Özel Efekt 5.3 2,465
1996 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.4 1,569
1996 Fantastik Özel Efekt 4.1 1,825

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 Korku Özel Efekt 4.9 26,846
1995 Suç Özel Efekt 5.8 1,275

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.0 5,661
1995 Komedi Özel Efekt 4.1 6,912

Salak İle Avanak
1994 Komedi Dublör
Özel Efekt
7.3 323,785
1994 Komedi Özel Efekt 5.9 4,448
1994 Aile Özel Efekt 6.0 8,010
1994 Aksiyon Özel Efekt 4.0 1,536
1994 Korku Özel Efekt 6.2 4,279
1993 Aksiyon Özel Efekt 4.5 1,644
1993 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.1 3,508
1993 Dram Özel Efekt 6.4 357
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.0 7,089

Red Rock Kasabası
1993 Suç Özel Efekt 7.0 18,047
1993 Suç Özel Efekt 7.5 45,807

Mahluklar 4
1992 Komedi Özel Efekt 4.1 5,891

Gizli Görev
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.9 7,730

Bahçıvan
1992 Korku Özel Efekt 5.4 31,217

Mahluklar 3
1991 Komedi Özel Efekt 4.3 9,724
1991 Dram Özel Efekt 6.0 736

Doktor
1991 Dram Özel Efekt 7.0 4,686
1991 Komedi Özel Efekt 5.9 1,720
1991 Gerilim Özel Efekt 5.4 474
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,983
1990 Aksiyon Özel Efekt 3.9 726
1989 Korku Özel Efekt 5.8 532

Daima
1989 Fantastik Özel Efekt 6.4 25,529
1989 Korku Özel Efekt 6.0 2,362
1987 Suç Özel Efekt 5.8 3,361

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Özel Efekt 5.5 2,984

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Özel Efekt 3.8 4,784

Mahluklar
1986 Aksiyon Özel Efekt 6.0 27,682
1985 Dram Özel Efekt 7.2 708

A Takımı
1983 Aksiyon Özel Efekt 7.6 30,104
1981 Macera Özel Efekt 7.4 3,766

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.8 28,735
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019