Giriş Kayıt
Frank Ceglia

Frank Ceglia


Özel Efekt, Dublör, Oyuncu

Frank Ceglia, Özel efekt, dublör, oyuncu.

Büyük Kaçış (2005), Salak İle Avanak (1994), Çığlık (1996), Revenge (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt 5.9 3,593
2016 Aksiyon Özel Efekt 4.8 237
2016 Aksiyon Özel Efekt 3.5 291
2015 Komedi Özel Efekt 7.9 1,555
2015 Suç Özel Efekt 6.6 6,167
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.0 46
2014 Komedi Özel Efekt 6.8 2,744

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.1 57,059
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.1 163
2014 Komedi Özel Efekt 8.2 19,333
2014 Komedi Özel Efekt 7.8 853
2014 Korku Özel Efekt 4.0 302
2013 Komedi Özel Efekt 7.8 6,920
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.2 716
2013 Komedi Özel Efekt 6.6 126
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.4 2,334
2012 Korku Özel Efekt 6.7 62
2011 Game-Show Özel Efekt 8.2 5,642
2011 Suç Özel Efekt 7.3 13,949
2011 Dram Özel Efekt 7.9 105,581
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.8 260
2010 Dram Özel Efekt 7.1 725
2010 Aksiyon Özel Efekt 7.0 3,044

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Özel Efekt 5.2 26,398

Koleksiyoncu
2009 Korku Özel Efekt 6.4 50,794

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.9 39,487
2009 Gerilim Özel Efekt 4.8 945

Son Kaçış
2009 Aksiyon Özel Efekt 8.0 21,554

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Özel Efekt 5.3 1,944

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 169,031

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Özel Efekt 5.6 35,067

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 34,524

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Özel Efekt 6.0 21,429
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.9 699

Denizci
2006 Aksiyon Özel Efekt 4.7 30,124

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Özel Efekt 5.6 5,758

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Özel Efekt 8.4 415,404

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Özel Efekt 5.5 50,151
2004 Macera Özel Efekt 4.8 151

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Özel Efekt 7.0 24,401

Takıldım Sana
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 48,072
2003 Suç Özel Efekt 7.6 21,605
2003 Dram Özel Efekt 8.1 135
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 4,037

Kızıl Ejder
2002 Suç Özel Efekt 7.2 225,707

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 48,517

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.4 94,740
2002 Suç Özel Efekt 8.7 63,920

Sınırları Aşınca
2001 Dram Özel Efekt 4.2 590

Çılgın Güzel
2001 Dram Özel Efekt 6.5 22,704
2001 Komedi Özel Efekt 6.6 3,807

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Özel Efekt 5.9 2,835

Öğretmen
1999 Komedi Özel Efekt 5.2 18,496
1999 Komedi Dublör
Özel Efekt
4.2 2,096
1998 Korku Özel Efekt
Oyuncu
3.2 1,828
1998 Biyografi Özel Efekt 6.5 1,763

Hayaletler
1998 Korku Özel Efekt 5.4 17,902

Çığlık
1996 Korku Özel Efekt 7.2 252,285

Leprikon 4: Uzayda
1996 Komedi Özel Efekt 3.5 5,381
1996 Dram Özel Efekt 6.0 397
1996 Aksiyon Özel Efekt 5.3 2,438
1996 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.4 1,546
1996 Fantastik Özel Efekt 4.1 1,802

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 Korku Özel Efekt 4.9 25,622
1995 Suç Özel Efekt 5.8 1,255

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.0 5,496
1995 Komedi Özel Efekt 4.1 6,824

Salak İle Avanak
1994 Komedi Dublör
Özel Efekt
7.3 320,580
1994 Komedi Özel Efekt 5.9 4,381
1994 Aile Özel Efekt 6.0 7,920
1994 Aksiyon Özel Efekt 4.0 1,499
1994 Korku Özel Efekt 6.2 4,171
1993 Aksiyon Özel Efekt 4.5 1,612
1993 Komedi Özel Efekt
Dublör
5.1 3,427
1993 Dram Özel Efekt 6.4 351
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.0 6,999

Red Rock Kasabası
1993 Suç Özel Efekt 7.0 17,795
1993 Suç Özel Efekt 7.5 45,362

Mahluklar 4
1992 Komedi Özel Efekt 4.1 5,756

Gizli Görev
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.9 7,606

Bahçıvan
1992 Korku Özel Efekt 5.4 30,928

Mahluklar 3
1991 Komedi Özel Efekt 4.3 9,498
1991 Dram Özel Efekt 6.0 733

Doktor
1991 Dram Özel Efekt 7.0 4,628
1991 Komedi Özel Efekt 5.9 1,687
1991 Gerilim Özel Efekt 5.4 467
1990 Macera Özel Efekt 5.3 2,918
1990 Aksiyon Özel Efekt 3.8 717
1989 Korku Özel Efekt 5.8 520

Daima
1989 Fantastik Özel Efekt 6.4 25,277
1989 Korku Özel Efekt 6.1 2,299
1987 Suç Özel Efekt 5.9 3,291

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Özel Efekt 5.5 2,943

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Özel Efekt 3.8 4,718

Mahluklar
1986 Aksiyon Özel Efekt 6.0 27,167
1985 Dram Özel Efekt 7.2 702

A Takımı
1983 Aksiyon Özel Efekt 7.6 29,715
1981 Macera Özel Efekt 7.4 3,694

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.8 28,406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018