Giriş Kayıt
Clive Cazes

Clive Cazes (60)


Oyuncu

Clive Cazes, 06 Eylül 1929 doğumlu oyuncu.

Yalniz kalpler (1970) yapımıyla biliniyor.

Clive Cazes, 24 Aralık 1989 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1929
Ölüm Tarihi: 24 Aralık 1989
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalniz kalpler
1970 41 Biyografi Oyuncu 7.3 2,101
1969 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,918
1966 Aksiyon Oyuncu 8.2 916

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 92,985
1963 Macera Oyuncu 8.4 31,842
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,632
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018