Giriş Kayıt
Tom Cavanagh

Tom Cavanagh (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Tom Cavanagh, 26 Ekim 1963 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Bang Bang You're Dead (2002), Ed (2000), Gray Matters (2006), Dehşet Hastanesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1963
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Thomas Cavanagh | Tom Cavanaugh
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
9.9 (12 Oy)
  • Currently 198.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.4 148
2018 Komedi Oyuncu 6.8 145
2018 55 Komedi Oyuncu 5.9 24
2017 Komedi Oyuncu 6.9 401
2016 53 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 169
2015 52 Gizem Oyuncu 4.4 9,306

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 2,473
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 268,631
2014 51 Macera Oyuncu 5.7 962
2014 51 Animasyon Oyuncu 5.2 125
2013 50 Belgesel Çeşitli 6.9 111
2013 Suç Oyuncu 7.5 80,161
2011 48 Komedi Oyuncu 7.0 1,186

Ayı Yogi
2010 47 Animasyon Oyuncu 4.6 18,693
2009 Dram Oyuncu 7.3 1,028
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,788
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 882
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,972
2007 44 Komedi Oyuncu 6.8 2,783

Pasta Yiyenler
2007 44 Dram Oyuncu 6.4 6,503

Dehşet Hastanesi
2007 44 Korku Oyuncu 5.3 6,531
2006 43 Komedi Oyuncu 5.8 6,511

İki Hafta
2006 43 Komedi Oyuncu 6.5 1,756
2006 43 Komedi Oyuncu 5.4 4,707
2005 42 Komedi Oyuncu 5.4 496
2005 Dram Oyuncu 8.0 2,013
2004 41 Dram Oyuncu 4.9 286
2002 39 Suç Oyuncu 7.9 11,987
2001 Komedi Oyuncu 8.4 221,240
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.6 6,168
1998 Komedi Oyuncu 8.3 6,593
1997 34 Dram Oyuncu 6.1 234

Gerçek Suç 2
1996 33 Komedi Oyuncu 5.6 82
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,470
1996 33 Aksiyon Oyuncu 4.3 290

Göldeki Sihir
1995 32 Macera Oyuncu 5.8 1,761
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,176
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,880
1993 30 Gizem Oyuncu 6.2 328
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,842
1992 29 Dram Senarist 6.2 136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019