Giriş Kayıt
Chris Cauwenbergs

Chris Cauwenbergs (71)


Oyuncu

Chris Cauwenbergs, 01 Ocak 1947 Antwerpen, Belçika doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Antwerpen, Belçika
Diğer Bir İsmi: Chris Cauwenberghs
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 43 Komedi Oyuncu 6.2 1,889
1987 40 Dram Oyuncu 7.0 1,000
1987 40 Komedi Oyuncu 6.9 1,593
1980 33 Dram Oyuncu 6.2 130
1980 33 Dram Oyuncu 6.7 498
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018