Giriş Kayıt
Brice Cauvin

Brice Cauvin (52)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Brice Cauvin, 14 Şubat 1966 doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, senarist, oyuncu.

L'art de la fugue (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1966
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 48 Yönetmen
Senarist
5.3 200
2006 40 Dram Senarist
Yönetmen
5.5 118
2004 38 Komedi Oyuncu 6.3 153
2000 34 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 915
1998 32 Most Popular by Genre Yönetmen Asistanı 6.4 325
1997 31 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,551
1996 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 11
1991 25 Komedi Yönetmen Asistanı 3.8 12
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019