Giriş Kayıt
Nick Catania

Nick Catania


Kameraman, Oyuncu

Nick Catania, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.1 150
2013 Komedi Kameraman 5.0 179
2012 Reality-TV Kameraman 6.7 38
2009 Aile Kameraman 6.7 2,869
2004 Dram Kameraman 5.5 270
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019