Giriş Kayıt
Aimée Castle

Aimée Castle (40)


Oyuncu

Aimée Castle, 28 Kasım 1978 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1978
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Aimee Castle
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 40,827
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,023

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 34 Animasyon Oyuncu 6.6 172,058
1993 15 Dram Oyuncu 6.7 2,336
1992 14 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,621
1989 11 Gerilim Oyuncu 4.5 237

Çıldırtan Şüphe
1983 5 Korku Oyuncu 6.2 2,372
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019