Giriş Kayıt
Giovanni Cassinelli

Giovanni Cassinelli


Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Giovanni Cassinelli, Milan, İtalya doğumlu oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi.

Doğum Yeri: Milan, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 6

Büyük Hayal
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 628

Sonsuz Yolculuk
2006 Dram 6.4 94
1993 Dram Oyuncu 7.0 914
1990 Dram Oyuncu 7.1 500
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018