Giriş Kayıt
Giovanni Cassinelli

Giovanni Cassinelli


Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Giovanni Cassinelli, Milan, İtalya doğumlu oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi.

Doğum Yeri: Milan, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.1 30

Büyük Hayal
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 697

Sonsuz Yolculuk
2006 Dram 6.5 95
1993 Dram Oyuncu 7.0 999
1990 Dram Oyuncu 7.0 578
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018