Giriş Kayıt
Kevin Cassidy

Kevin Cassidy


Dublör, Oyuncu

Kevin Cassidy, dublör, oyuncu.

Tutku Oyunları (2006), Yenilmez (2006), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), Fi Tarihi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 400,737

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Dublör 7.7 455,993
2016 Aksiyon Dublör 4.6 16,566
2016 Korku Oyuncu 4.3 890

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 558,648

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 247,422

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 481,156

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 374,271

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Dublör 6.9 439,880

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 194,104

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Dublör 6.2 79,211
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,759

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,368,629

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 237,329

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 363,526

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 216,216

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 219,383

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 275,345

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 85,400
2007 Komedi Dublör 6.8 62,289

Geri Dönüşler
2007 Komedi Dublör 4.2 10,637

Tutku Oyunları
2006 Dram Dublör 7.5 100,063

Yenilmez
2006 Biyografi Dublör 7.1 60,054

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Dublör 6.4 149,073

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,148
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019