Giriş Kayıt
Jon Cassar

Jon Cassar (61)


Yönetmen, Yapımcı, Kameraman, Oyuncu

Jon Cassar, 27 Nisan 1958 Malta doğumlu yönetmen, yapımcı, kameraman, oyuncu.

24 (2001), Terra Nova (2011), 24: Live Another Day (2014), 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1958
Doğum Yeri: Malta
Diğer Bir İsmi: John Cassar
Burcu: Boğa
Boyu: 1.8 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yönetmen 8.2 683
2017 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.0 48,926
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 492
2016 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.2 9,079
2016 58 Dram Yönetmen 5.1 4,704
2015 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.6 2,741
2015 57 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.3 9,173
2015 Dram Yönetmen 6.1 7,378
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.4 41,036

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 78,159
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 54,548
2012 Macera Yönetmen 6.9 161
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 6,674
2011 Macera Yönetmen
Yapımcı
6.8 76,732
2008 50 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 25,585
2008 Dram Yönetmen 8.4 206,400
2006 48 Belgesel Oyuncu 7.4 301

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yönetmen 7.5 8,021
2001 43 Gerilim Yönetmen 4.8 453
2001 43 Aksiyon Yönetmen 4.3 659
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 162,912
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,554
2000 Macera Yönetmen 5.7 670
1999 Macera Yönetmen 7.7 556
1999 Aksiyon Yönetmen 3.6 533

Kusursuz Silah
1998 40 Aksiyon Yönetmen 3.5 678
1997 Aksiyon Yönetmen 3.9 876
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 8,403
1996 Suç Yönetmen 7.3 3,154
1996 Suç Yönetmen
Kameraman
7.7 2,158
1995 Aksiyon Yönetmen 7.6 124

Cennette Tuzak
1994 36 Macera Kameraman 5.9 11,526

Çılgın Kampus
1994 36 Komedi Kameraman 6.6 11,433
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,942
1992 34 Dram Kameraman 6.9 17,513

Milenyum
1989 31 Dram Kameraman 5.7 5,647
1989 31 Komedi Kameraman 6.5 11,722
1988 Aksiyon Kameraman 6.6 1,003
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019