Giriş Kayıt
Bernard Cassan

Bernard Cassan


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Bernard Cassan, kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Görüntü Yönetmeni 4.2 173
1992 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.8 349
1977 Komedi Kameraman 6.2 1,096
1975 Savaş Kameraman 6.7 1,249

3 Zırdeli Savaşta
1973 Savaş Yönetmen Asistanı 6.9 1,596
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019