Giriş Kayıt
Cyril Casmèze

Cyril Casmèze


Oyuncu

Cyril Casmèze, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 6.2 347
2015 Oyuncu 6.2 499

Maymun Prens
2015 Animasyon Oyuncu 5.0 919
2014 Dram Oyuncu 5.5 4,621
2012 Dram Oyuncu 7.5 45
2008 Oyuncu 4.6 146
2004 Komedi Oyuncu 5.8 11,806

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Oyuncu 6.6 43,750
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 19,811
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019