Giriş Kayıt
Jim Cash

Jim Cash (59)


Senarist

Jim Cash, 17 Ocak 1941 Boyne City, Michigan, ABD doğumlu senarist.

Top Gun (1986), Anaconda (1997), Dikkat köpek var (1989), Dick Tracy (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Jim Cash, 25 Mart 2000 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 25 Mart 2000
Doğum Yeri: Boyne City, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Senarist 8.3 511,838

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Senarist 4.7 32,254

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 59 Komedi Senarist 3.7 24,110
1997 56 Macera Senarist 4.8 106,393
1990 49 Aksiyon Senarist 6.2 62,969

Dikkat köpek var
1989 48 Komedi Senarist 6.2 72,522

Benim Başarım
1987 46 Komedi Senarist 6.5 34,635
1986 45 Aksiyon Senarist 6.9 458,116
1986 45 Komedi Senarist 6.0 11,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023