Giriş Kayıt
Denise de Casabianca

Denise de Casabianca


Editör, Editör, Sesler

Denise de Casabianca, Paris, Fransa doğumlu editör, editör, sesler.

Anne ve Fahişe (1973), La rivière du hibou (1962), Martin Guerre'in Dönüşü (1982), Le temps retrouvé, d'après l'oeuvre de Marcel Proust (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Denise Casabianca | Denise de Casablanca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Editör 6.8 2,059
1996 Komedi Editör 6.2 270

Güvercinin Kaybolan Kolyesi
1992 Editör 7.3 355
1991 Dram Sesler 6.1 188
1988 Dram Editör 6.2 26

Bar Kelebeği
1987 Komedi Editorial Department 7.3 17,080
1983 Suç Editör 7.0 777

Martin Guerre'in Dönüşü
1982 Biyografi Editör 7.4 3,658
1978 Belgesel Editör 7.5 639
1978 Belgesel Editör 8.6 154

Metres
1975 Dram Editör 6.6 1,455
1974 Belgesel Editör 7.5 1,454
1974 Komedi Editör 7.3 275

Anne ve Fahişe
1973 Dram Editör 8.1 4,350
1972 Dram Editör 6.5 987
1969 Dram Editör 6.6 2,011
1966 Dram Editör 5.7 30
1966 Dram Editör 7.6 1,655
1966 Suç Editör 6.3 16
1963 Suç Editör 6.7 104
1962 Kısa Metraj Editör 8.2 3,444
1961 Suç Editör 6.6 289
1961 Gizem Editör 6.9 1,722
1961 Dram Editör 7.0 64
1956 Kısa Metraj Editör 7.4 641

İnsanlar ve Para
1955 Suç Editorial Department 8.2 22,537
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019