Giriş Kayıt
Marc Caruso

Marc Caruso


Müzisyen

Marc Caruso, müzisyen.

Hırçın Sevgilim (2008), Sessiz (2005), Ölüm Fısıltısı (2007), Gün Batımından Şafağa 3 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Müzik 4.5 2,396

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Müzik 6.3 19,004

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Müzik 5.8 8,667

Sessiz
2005 Dram Müzik 6.4 14,522
2005 Belgesel Müzik 6.9 21

El Dorado Yolu
2000 Animasyon Çeşitli 6.9 75,445

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Müzik 4.8 10,283

Adaletin Dengesi
1999 Dram Müzik 6.0 442
1999 Aksiyon Müzik 5.1 1,211

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Müzik 6.1 3,938

Kanlı Takip
1998 Aksiyon Müzik 5.7 514

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Müzik 7.7 254,228
1997 Dram Müzik 5.9 120

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Müzik 6.7 87,507
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019