Giriş Kayıt
Lynne Cartwright

Lynne Cartwright


Görsel Efekt

Lynne Cartwright, görsel efekt.

Thank God He Met Lizzie (1997), (1999) Matrix (1999), (1996) Sevimli Hayaletler (1996), (1997) Zor Hedef Fare (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 13,741

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 471,733

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 52,053

Matrix
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,474,449

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Görsel Efekt 6.4 46,993
1997 Komedi Görsel Efekt 6.0 584

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 75,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019