Giriş Kayıt
Marc Cartes

Marc Cartes


Oyuncu

Marc Cartes, Andorra La Vella, Andorra doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Andorra La Vella, Andorra
Diğer Bir İsmi: Marc Cartès | Marc Cartés
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 18
2015 Dram Oyuncu 6.6 44
2009 Dram Oyuncu 4.1 85
2006 Dram Oyuncu 5.0 121
2005 Dram Oyuncu 5.2 114
2004 Komedi Oyuncu 5.2 408
2000 Dram Oyuncu 6.2 148
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018