Giriş Kayıt
Marc Cartes

Marc Cartes


Oyuncu

Marc Cartes, Andorra La Vella, Andorra doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Andorra La Vella, Andorra
Diğer Bir İsmi: Marc Cartès | Marc Cartés
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 19
2015 Dram Oyuncu 6.5 47
2014 Komedi Oyuncu 7.5 111
2012 Komedi Oyuncu 7.6 28
2009 Dram Oyuncu 4.1 85
2006 Dram Oyuncu 5.0 122
2005 Dram Oyuncu 5.3 116
2004 Komedi Oyuncu 5.2 410
2000 Dram Oyuncu 6.1 149
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019