Giriş Kayıt
Sacha Carter

Sacha Carter


Makyaj, Özel Efekt, Yapım Yöneticisi

Sacha Carter, makyaj, Özel efekt, yapım yöneticisi.

Notre Dame'ın Kamburu (1997), (2014) Galaksinin Koruyucuları (2014), (2013) Thor: Karanlık Dünya (2013), (2014) Malefiz (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Makyaj 5.5 149,705

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 919,512

Malefiz
2014 Aksiyon Makyaj 7.0 301,211

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 524,669

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Makyaj 6.1 256,875
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,401

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Makyaj 6.2 1,366

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Özel Efekt 6.3 2,786
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019