Giriş Kayıt
Rik Carter

Rik Carter


Özel Efekt, Kameraman, Sanat Bölümü

Rik Carter, Özel efekt, kameraman, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Rik Joel Carter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 3.8 123
2010 Suç Kameraman 3.4 142
1990 Fantastik Özel Efekt 6.5 2,374

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 35,979
1989 Korku Özel Efekt 3.9 248

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Özel Efekt 5.7 44,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019