Giriş Kayıt
Dave Carter

Dave Carter


Oyuncu

Dave Carter, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 207
1977 Komedi Oyuncu 4.2 275
1976 Komedi Oyuncu 4.1 377
1975 Dram Oyuncu 8.5 866
1975 Komedi Oyuncu 4.8 259
1970 Suç Oyuncu 5.8 37
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,936
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019