Giriş Kayıt
Craig Carter

Craig Carter


Dublör, Oyuncu

Craig Carter, dublör, oyuncu.

Ihtiras tomurcuklari (1998), Muhteşem Üçlü (2003), (2004) Alamo (2004), (1997) Rough Riders (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alamo
2004 Dram Dublör 6.0 18,445

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Dublör 7.6 48,154
2002 Komedi Çeşitli 4.4 640
1999 Dram Oyuncu 6.8 753

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 3,924
1997 Aksiyon Dublör 7.5 1,663
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,353
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019