Giriş Kayıt
Anne Carter

Anne Carter


Editör

Anne Carter, editör.

Miss Fisher's Murder Mysteries (2012), Ocean Girl (1997), Anzac Girls (2014), Winners & Losers (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.0 345
2016 Aksiyon Editör 6.2 545
2014 Aksiyon Editör 7.9 913
2013 Dram Editör 8.0 345
2012 Suç Editör 8.4 10,699
2011 Komedi Editör 7.1 959
2010 Komedi Editör 8.2 2,757
2007 Dram Editör 6.9 742
2007 Suç Editör 7.4 675
2001 Suç Editör 6.9 113
1997 Aksiyon Editör 7.4 1,544
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019