Giriş Kayıt
Evelyn Carruth

Evelyn Carruth


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Evelyn Carruth, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Caniler Avcısı (1955), Perry Mason (1957), Ölmeden Evvel (1956), The Killer Is Loose (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Evelyn Caruth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Western Kostüm Tasarımcısı 5.9 132
1960 Suç Kostüm Bölümü 8.2 101
1957 Suç Kostüm Bölümü 8.2 4,009

Ölmeden Evvel
1956 Suç Kostüm Bölümü 6.8 2,565
1956 Suç Kostüm Bölümü 6.7 1,329

Caniler Avcısı
1955 Suç Kostüm Bölümü 8.0 73,925
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019