Giriş Kayıt
Dick Carruth

Dick Carruth


Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Dick Carruth, müzisyen, yapım yöneticisi.

Büyük Kaçış (1963), Batı Yakası Hikayesi (1961), Casuslara Karşı (1962), Gecenin Sıcağında (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Dick Carruth, 22 Ağustos 1973 tarihinde (3 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 22 Ağustos 1973
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Yapım Yöneticisi
Müzik
7.3 23,245
1972 Macera Müzik 6.6 3,586

Damdaki Kemancı
1971 Dram Yapım Yöneticisi
Müzik
8.0 35,143
1970 Dram Müzik 6.2 883

Komiser Tibbs
1970 Suç Müzik 6.1 2,801
1970 Western Müzik 5.8 462
1970 Komedi Müzik 5.6 322

Muhteşem Yedilinin Silahları
1969 Western Müzik 5.7 2,102

Genç Billy Young
1969 Romantik Müzik 5.7 917

Bizim Aile
1968 Komedi Müzik 7.2 7,025

Tatlı Budala
1968 Komedi Müzik 7.6 34,814

Kafatası Avcıları
1968 Komedi Müzik 6.8 2,861

Silahların Günü
1967 Western Müzik 6.7 3,090

Gecenin Sıcağında
1967 Suç Müzik 8.0 60,369
1967 Komedi Müzik 7.2 3,945

Siyah Panter
1966 Aksiyon Müzik 6.7 2,566
1966 Dram Müzik 6.6 2,436

Harpte Ne Yaptın
1966 Komedi Müzik 6.7 1,557

Şans Kurabiyesi
1966 Komedi Müzik 7.3 11,357
1966 Aksiyon Müzik 7.6 1,193

Ruslar Geliyor
1966 Komedi Müzik 7.1 7,220

Devlerin Gölgesi
1966 Macera Müzik 6.4 2,520
1965 Komedi Müzik 6.7 3,111

Tehlikeli Yol
1965 Dram Müzik 7.3 7,351
1965 Bilim-Kurgu Müzik 6.2 2,012
1964 Dram Müzik 6.7 644

Öpsene Budala
1964 Komedi Müzik 7.0 6,319
1964 Komedi Müzik 6.8 2,963
1963 Macera Müzik 6.3 1,501

Pembe Panter
1963 Komedi Müzik 7.2 44,601

Büyük Kaçış
1963 Macera Müzik 8.2 205,116
1963 Suç Müzik 6.5 650

Sokak Kızı İrma
1963 Komedi Müzik 7.4 15,274
1962 Dram Müzik 6.7 1,341

Casuslara Karşı
1962 Gizem Müzik 8.0 67,569
1962 Komedi Müzik 6.1 1,001

Batı Yakası Hikayesi
1961 Suç Müzik 7.6 87,900

Bir, İki, Üç
1961 Komedi Müzik 7.9 17,712

Bir Cinayetin Tahlili
1959 Suç Müzik 8.0 54,010
1948 Aksiyon Müzik 6.1 101
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019