Giriş Kayıt
Dee Carroll

Dee Carroll (44)


Oyuncu

Betty Jean Marsh, 02 Aralık 1925 Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

(1976) Aile Komplosu (1976), (1980) Ecelle Yarış (1980), (1955) İnsan Yiyen Örümcek (1955), (1975) İkinci Caddenin Mahpusu (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Betty Jean Marsh
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1925
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ecelle Yarış
1980 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,964

Aile Komplosu
1976 Komedi Oyuncu 6.8 17,715

İkinci Caddenin Mahpusu
1975 Komedi Oyuncu 6.8 2,483
1974 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 1,325

İnfilak
1974 Suç Oyuncu 6.2 777
1972 Komedi Oyuncu 5.5 440
1972 Korku Oyuncu    

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,564

Andromeda Esrarı
1971 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 29,126

Son Aşk
1971 Komedi Oyuncu 6.7 959

Havaalanı
1970 Dram Oyuncu 6.6 15,085
1970 Biyografi Oyuncu 5.5 220

Kader degismez
1969 44 Dram Oyuncu 6.5 2,204

Dedektif Marlowe
1969 44 Gizem Oyuncu 6.4 2,470

İyiler ve kötüler
1969 44 Komedi Oyuncu 6.2 962
1969 Dram Oyuncu 7.5 80
1969 Dram Oyuncu 7.2 1,041

Tatlı Charity
1969 44 Komedi Oyuncu 7.0 4,028

Gençlerin sakasi yok
1968 43 Komedi Oyuncu 5.6 1,559

Evli Erkeğin El Kitabı
1967 42 Komedi Oyuncu 6.8 2,060
1967 42 Macera Oyuncu 6.5 1,528
1967 42 Dram Oyuncu 6.6 1,046

Takip
1966 41 Dram Oyuncu 7.3 8,669

Çılgın Adam
1966 41 Komedi Oyuncu 5.8 979
1965 40 Dram Oyuncu 6.3 2,599
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,416
1965 40 Korku Oyuncu 6.2 1,958

Sevişenler
1964 39 Dram Oyuncu 6.1 272
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1960 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 16
1959 Dram Oyuncu    
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,553
1958 Western Oyuncu 8.1 473
1957 32 Western Oyuncu 6.4 404

Lekeli Adam
1956 31 Suç Oyuncu 7.5 21,452
1956 31 Western Oyuncu 6.1 156

İnsan Yiyen Örümcek
1955 30 Korku Oyuncu 6.5 7,028
1955 30 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,073

Gümüs kupa
1954 29 Dram Oyuncu 4.6 1,189
1954 29 Western Oyuncu 6.4 531
1954 29 Kara Film Oyuncu 6.5 415
1953 28 Savaş Oyuncu 5.8 497

Paris'te Bahar
1952 27 Komedi Oyuncu 6.1 873

Yılan Ruhlu Kadın
1952 27 Dram Oyuncu 5.6 530
1951 26 Komedi Oyuncu 7.0 515
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018