Giriş Kayıt
Christine Carr

Christine Carr


Editör, Görsel Efekt

Christine Carr, editör, görsel efekt.

Zor Ölüm 4.0 (2007), Senden Bana Kalan (2011), Bitirim İkili 3 (2007), Kanun Namına (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editorial Department 4.3 403

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Aksiyon Editorial Department 5.3 14,163

Pes Etme
2017 Biyografi Editorial Department 7.0 32,374

Kasım Suçluları
2017 Suç Editorial Department 5.3 6,551
2017 Biyografi Editorial Department 7.2 22,428

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Editorial Department 7.3 222,453

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Editorial Department 9.5 1,426,210
2011 Komedi Editorial Department 6.1 8,470

Son Ayin
2010 Dram Görsel Efekt 5.6 45,587
2010 Aksiyon Editorial Department 5.2 3,766
2010 Dram Editorial Department 6.6 6,017
2009 Aksiyon Editorial Department 7.8 1,031,680
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 324,912
2009 Komedi Editorial Department 5.3 7,991

Büyük Baba
2009 Komedi Editorial Department 6.9 35,336
2009 Belgesel Editorial Department 7.9 1,542

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 15,710
2008 Belgesel Görsel Efekt 7.6 4,836

Şantaj
2008 Suç Editorial Department 6.1 36,040

Standart Operasyon
2008 Belgesel Editorial Department 7.5 3,662

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Editorial Department 6.8 24,307
2007 Dram Editorial Department 5.8 482

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Editorial Department 6.2 140,019
2007 Kısa Metraj Editorial Department 6.6 11,235

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Editorial Department 7.1 368,944

Otostopçu
2007 Aksiyon Editorial Department 5.6 38,264
2007 Dram Editorial Department 5.6 3,182

Rüya Kızlar
2006 Dram Editorial Department 6.5 63,916

Kanun Namına
2006 Aksiyon Editorial Department 6.0 102,578

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Editorial Department 6.7 446,729

Küller Ve Kar
2005 Belgesel Editorial Department 8.3 3,608
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019