Giriş Kayıt
Gianni Carpentieri

Gianni Carpentieri


Gianni Carpentieri,

Chiedimi se sono felice (2000), Così è la vita (1998), Roseanna's Grave (1997), Benim Adım Li (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giovambattista Carpentieri
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 137,352
2014 Dram Çeşitli 5.9 3,564
2014 Komedi Çeşitli 5.6 1,073
2014 Suç Çeşitli 8.7 21,530
2013 Komedi Çeşitli 5.8 535
2013 Komedi Çeşitli 4.8 563

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Çeşitli 6.8 10,608

Uyuyan Güzel
2012 Dram Çeşitli 6.3 1,426
2011 Komedi Çeşitli 5.6 224

Benim Adım Li
2011 Dram Çeşitli 7.3 1,586

Ayin
2011 Dram Çeşitli 6.0 85,203
2010 Komedi Çeşitli 5.1 138
2010 Komedi Çeşitli 5.7 280

Bond 22
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 375,732
2008 Komedi Çeşitli 6.6 736
2005 Macera Çeşitli 6.5 49,230

Gizemli Kadın
2004 Dram Çeşitli 6.5 10,810
2002 Dram Çeşitli 7.0 914

Pazartesi Sabahı
2002 Komedi Çeşitli 6.8 950
2000 Komedi Çeşitli 7.0 4,644
1998 Komedi Çeşitli 6.9 3,649

Gece Treni
1998 Dram Çeşitli 6.5 315
1998 Komedi Çeşitli 6.4 912
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 33
1997 Komedi Çeşitli 7.2 3,077

Cesur ve Güzel
1987 Dram Çeşitli 3.6 6,462
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019