Giriş Kayıt
Ralph D. Carpenter

Ralph D. Carpenter


Dublör, Oyuncu

Ralph D. Carpenter, dublör, oyuncu.

Stripes (1981) yapımıyla biliniyor.

Ralph D. Carpenter, 09 Kasım 1992 tarihinde (22 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1992
Diğer Bir İsmi: Ralph Carpenter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 77,134

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Dublör 5.8 31,762

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 25,760
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,962
1981 Komedi Dublör 6.9 58,442

Dedektif Bogart
1980 Komedi Oyuncu 6.3 450
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019