Giriş Kayıt
David Carpenter

David Carpenter (48)


Müzisyen

David Carpenter, 04 Kasım 1959 Dayton, Ohio, ABD doğumlu müzisyen.

Benim Adım Sam (2001), Uyurgezer (2008), Vahşi Şeyler 2 (2004), This World, Then the Fireworks (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

David Carpenter, 23 Haziran 2008 tarihinde (48 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1959
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 2008
Doğum Yeri: Dayton, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Carpenter
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyurgezer
2008 Dram Müzik 6.2 5,312

Charlie İş Başında
2007 48 Komedi Müzik 7.0 60,375

Ne Zaman Yeriz?
2005 46 Komedi Müzik 6.2 1,352
2004 45 Komedi Müzik 7.5 168,575

50 İlk Öpücük
2004 45 Komedi Müzik 6.8 301,082

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Müzik 4.6 6,255

Benim Adım Sam
2001 42 Dram Müzik 7.6 134,855

Ocean's 11
2001 42 Suç Müzik 7.8 469,622
1999 40 Komedi Müzik 5.6 1,775
1997 38 Dram Müzik 5.4 462
1997 38 Suç Müzik 5.2 1,015

Hayal Şarkısı
1996 37 Komedi Müzik 6.9 56,507
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019