Giriş Kayıt
Rachael Carpani

Rachael Carpani (38)


Oyuncu

Rachael Ann Carpani, 24 Ağustos 1980 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

McLeod's Daughters (2001), Against the Wall (2011), If There Be Thorns (2015), Seeds of Yesterday (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachael Ann Carpani
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Rachel Carpani
Takma İsmi: Racal
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2017 37 Dram Oyuncu 6.2 179
2015 35 Dram Oyuncu 6.1 1,363
2015 35 Dram Oyuncu 5.9 1,671
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,706
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,876

Şeytan Üçgeni
2009 29 Gizem Oyuncu 6.9 87,977
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,192
2001 Dram Oyuncu 7.2 4,103

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,009
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019