Giriş Kayıt
AJ Carothers

AJ Carothers (75)


Senarist, Oyuncu

AJ Carothers, 22 Ekim 1931 Houston, Texas, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Benim Başarım (1987) yapımıyla biliniyor.

AJ Carothers, 09 Nisan 2007 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1931
Ölüm Tarihi: 09 Nisan 2007
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: A.J. Carothers
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel 7.9 636

Benim Başarım
1987 56 Komedi Senarist 6.5 26,482
1980 49 Komedi Oyuncu
Senarist
6.1 1,205
1978 47 Macera Senarist 6.0 318
1967 36 Aile Senarist 6.9 1,506
1963 32 Aile Senarist 6.6 486
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,412
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019