Giriş Kayıt
Julio Caro

Julio Caro


Yapımcı

Julio Caro, yapımcı.

Hücre (2000), Hunter Prey (2010), Şöhret (2006), Siesta (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.8 5,710

Şantaj
2009 Gerilim Yapımcı 5.6 951

Şöhret
2006 Biyografi Yapımcı 5.5 4,443

Derimin Altı
2006 Komedi Yapımcı 4.6 625

Hücre
2000 Korku Yapımcı 6.3 88,596
1999 Dram Yapımcı 6.4 445
1998 Gerilim Yapımcı 5.1 366
1987 Dram Yapımcı 5.6 1,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019