Giriş Kayıt
Lou Carlucci

Lou Carlucci


Özel Efekt, Oyuncu, Dublör, Görsel Efekt

Lou Carlucci, Özel efekt, oyuncu, dublör, görsel efekt.

Manolya (1999), Çelik Yumruklar (2011), Transformers: Kayıp Çağ (2014), Elm Sokağında Kabus (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.2 112,390
2017 Korku Özel Efekt 5.2 4,474

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.3 132,096

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.5 560,395

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.7 278,885
2014 Dram Özel Efekt 4.6 341
2014 Gerilim Özel Efekt 4.6 927

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Özel Efekt 4.8 178,877
2012 Kısa Metraj Özel Efekt    

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Özel Efekt 6.3 152,753

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.1 280,420
2010 Komedi Özel Efekt 3.7 1,042
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,653

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 Korku Özel Efekt 5.2 5,420

Hayal Et
2009 Komedi Özel Efekt 5.6 12,158

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Özel Efekt 3.5 10,991
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.0 5,809
2009 Dram Özel Efekt 5.3 225

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.1 14,906
2007 Komedi Özel Efekt 6.2 7,579

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.0 8,328
2007 Komedi Özel Efekt 7.2 1,590
2006 Dram Özel Efekt 7.0 39,845

Yaratık
2006 Dram Özel Efekt 5.3 10,142

Küçük Adam
2006 Komedi Özel Efekt 4.3 45,304

Balta
2006 Komedi Özel Efekt 5.7 26,282
2006 Dram Özel Efekt 6.1 96

Arapsaçı
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 13,305

Karmaşa
2005 Komedi Özel Efekt 2.7 7,794
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 756

Seks Oyunları 3
2004 Dram Özel Efekt 4.7 7,358

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Özel Efekt 5.5 50,540

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
5.3 10,225
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.8 785
2003 Komedi Özel Efekt 7.2 41,577

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Özel Efekt 7.3 129,388

Büyük Günahlar
2002 Suç Özel Efekt 6.3 35,201

Dipsiz
2001 Suç Özel Efekt 6.6 10,471

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Özel Efekt 5.3 136,002

Dolaptaki iskeletler
2001 Suç Özel Efekt 5.3 625
2001 Komedi Özel Efekt
Oyuncu
5.8 845
2001 Komedi Özel Efekt 7.2 5,246

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.7 29,882
2000 Suç Özel Efekt 5.6 1,215

Manolya
1999 Dram Özel Efekt 8.0 266,322

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Özel Efekt 6.2 36,720
1998 Dram Özel Efekt 5.2 2,263

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.1 221,575
1998 Gerilim Özel Efekt 5.1 1,624

Çılgın Parti
1998 Komedi Özel Efekt 6.5 41,427

Ateşli Geceler
1997 Dram Özel Efekt 7.9 216,383

Yıldız Çocuk
1997 Macera Özel Efekt 5.4 2,206

Cinnet
1997 Dram Oyuncu
Özel Efekt
6.1 13,871

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Özel Efekt 5.3 8,856

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Özel Efekt 7.4 46,243

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Özel Efekt 7.1 3,651

Albino Timsah
1996 Suç Özel Efekt 6.1 7,196

Evde Savaş
1996 Dram Özel Efekt 7.1 2,099
1996 Suç Özel Efekt 7.2 34,703
1996 Komedi Özel Efekt 4.4 24,007

Öldüren Büyü
1995 Korku Özel Efekt 6.1 13,061

Ölü Adam
1995 Dram Özel Efekt 7.7 82,275
1995 Korku Özel Efekt 6.3 5,728
1995 Dram Özel Efekt 7.3 3,402

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Dublör
Özel Efekt
6.5 45,257
1994 Komedi Özel Efekt 6.5 11,359

Mahşer
1994 Macera Özel Efekt 7.2 28,321
1993 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
6.1 41,226

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
5.6 2,975

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.3 13,695
1991 Dram Özel Efekt 6.4 4,501
1991 Fantastik Özel Efekt 4.2 5,175

Rocky 5
1990 Dram Özel Efekt 5.2 112,257
1990 Komedi Özel Efekt 5.0 934

Hassas Yavru
1990 Komedi Özel Efekt 6.5 49,756

Teksas Katliamı 3
1990 Korku Özel Efekt 5.2 12,058

Evden Uzakta
1989 Gerilim Özel Efekt 5.7 1,724
1988 Komedi Özel Efekt 6.2 9,345
1988 Komedi Özel Efekt 6.1 28,160

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Özel Efekt 5.3 27,346
1988 Komedi Özel Efekt 5.6 700
1987 Komedi Özel Efekt 4.8 1,091
1986 Aksiyon Özel Efekt 5.3 204

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Özel Efekt 7.5 180,759

Müthiş İkili
1983 Komedi Görsel Efekt 4.8 3,557
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019