Giriş Kayıt
Peter Carlisle

Peter Carlisle (86)


Oyuncu

Perry Oliver Patterson, 04 Ağustos 1914 ABD doğumlu oyuncu.

Charlie Bubbles (1967) yapımıyla biliniyor.

Peter Carlisle, 16 Ekim 2000 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Perry Oliver Patterson
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1914
Ölüm Tarihi: 16 Ekim 2000
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 8.5 8,313

Aktarıcı
1982 68 Korku Oyuncu 6.2 990
1970 56 Fantastik Oyuncu 4.4 225
1960 46 Dram Oyuncu 7.3 568
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018