Giriş Kayıt
Mike Carling

Mike Carling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Mike Carling, kameraman, görüntü yönetmeni.

Denizin Ortasında (2015), Konfeti (2006), The Wildest Dream (2010), (2017) Mumya (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 144,729

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 83,547

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Kameraman 6.9 105,039
2013 Belgesel Kameraman 8.0 387
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 15
2010 Belgesel Kameraman 7.3 2,115
2007 Belgesel Kameraman    

Konfeti
2006 Komedi Kameraman 5.8 4,734
2005 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 252
2002 Komedi Kameraman 8.7 97,816
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018