Giriş Kayıt
Mike Carling

Mike Carling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Mike Carling, kameraman, görüntü yönetmeni.

Denizin Ortasında (2015), Konfeti (2006), The Wildest Dream (2010), (2017) Mumya (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 142,258

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 82,219

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Kameraman 6.9 104,048
2013 Belgesel Kameraman 8.0 379
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2010 Belgesel Kameraman 7.3 2,081
2007 Belgesel Kameraman    

Konfeti
2006 Komedi Kameraman 5.8 4,589
2005 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 251
2002 Komedi Kameraman 8.7 97,075
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018